menu

Spiritueel Genezen.

Spiritueel genezen is genezen door geestkracht.

Het wordt ook wel paranormaal genezen genoemd, of healen. Iedereen kent wel de verhalen van mensen die zijn genezen van ernstige ziekten alleen maar door wilskracht. Wilskracht is geestkracht. De geest is sterker dan het lichaam. Je kunt jezelf ziek denken, dus je kunt jezelf ook beter denken. Om dat zelf te doen is wel een hele klus.

In mijn praktijk help ik mensen de weg naar genezing te vinden.

Als je bij mij komt mag je in de stoel gaan zitten, de schoenen moeten uit zodat de energie beter doorstroomt naar de aarde. Ik ga achter je staan en leg mijn handen op je schouders. Ik voel dan wat jij voelt, en ik hoor wat er áchter zit, wat de oorzaak is, waar het vandaan komt. Er gaat dan een helende energie door ons heen (net als bv bij Reiki), en misschien voel je dat het warm wordt of tintelt. Misschien voel je ook niets, dat maakt niet uit.

Als je auto stuk is, breng je hem naar de garage. Maar als je lichaam niet goed werkt, ben je vooral zélf verantwoordelijk. Omdat de manier waarop jij  denkt, voelt en leeft invloed heeft op je lichaam. Van negatieve gedachten word je op den duur ziek, positief denken werkt helend. Als dat nodig is maak ik gebruik van psychosynthesetechnieken. Dan laat ik je een visualisatie doen waardoor je je eigen onderbewustzijn anders programmeert.

Meer informatie vindt u op de site van praktijk  Jackelien Cerrone, Leven In Licht:

Klik hier om naar LevenInLicht.nl te gaan.

Wilt u een afspraak maken?

Zie Contact.